Anonymous Publish time 2026-6-8 14:55

Tervezzünk keresztszemes mintát - Let's design a cross stitch pattern

Edited by Anonymous at 2026-6-8 16:52

Szeretem a keresztszemes mintákat, kedvencem többek között Renato Parolin, és Michael Powel között.
A minap láttam egy mintát amit kigondoltam, hogy egyszer hogy fogom elkészíteni, viszont a leszámolható mintát nem találtam, csak a hímzett képet.
Elkezdtem megrajzolni X-ekböl. Amit véletlenül elszakítottam, mérgemben összetéptem.
Agyaltam hogy AI hogyan tudna nekem segíteni.
Megpróbáltam...

I love cross stitch patterns, my favorites include Renato Parolin and Michael Powel. The other day I saw a pattern that I thought I would make one day, but I couldn't find the printable pattern, only the embroidered image.
Then I started drawing Xs. Then I accidentally tore it apart, in anger I tore it up. I wondered how AI could help me. I tried...

Sajnos nem tudok angolul csak kicsit, ezárt a google forditót használtam. Elnézést. Sajnos nem beszélek túl jól angolul, ezért a Google fordítót használtam. Elnézést.

Unfortunately, I don't speak English very well, so I used Google Translate. Sorry.

zsizsika Publish time 2026-6-8 15:13

Edited by zsizsika at 2026-6-8 16:49

Akkor nézzétek meg az elsőt
Akkor nézd meg az elsőt.
**Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ**

https://www.pindiy.com/data/attachment/forum/202606/08/160435ch5l5egs9bqgfpcc.jpg

majumaju Publish time 2026-6-8 18:19

Very very nice   . . .

brandybrake1 Publish time 2026-6-8 18:51

Thanks for sharing!

akatsuki811 Publish time 2026-6-8 20:49

Delete reason: no pattern included in the post
Pages: [1]
View full version: Tervezzünk keresztszemes mintát - Let's design a cross stitch pattern