ترجمه ما به دنبال افرادی هستیم که مایل باشند در تعدیل انجمن بافتنی کمک کنند و آنها باید یک فرد بومی روسی یا پرتغالی باشند که بتواند انگلیسی هم صحبت کند. من این موضوع را روی "پاسخها فقط برای نویسنده قابل مشاهده" تنظیم میکنم تا بتوانید اینجا پاسخ دهید. فقط شما و من چتهایمان را میبینیم. نگران نباشید. شما به موارد زیر نیاز دارید: - اینکه بدانید چگونه بافتنی انجام دهید - حداقل در سطح 3 باشید - فردی مهربان و صبور باشید - به افراد و قوانین احترام بگذارید - داشتن یک حساب فیسبوک (در صورت امکان) - آشنایی با قالب عنوانهای انجمن بافتنی - داشتن زمان کافی برای تعدیل حداقل 10 موضوع در روز. مزایایی که خواهید داشت: - شما میتوانید فایلهای بافتنی را به صورت رایگان دانلود کنید و همچنین پین/سکه (به عنوان پاداش) برای کارتان دریافت خواهید کرد. نگران نباشید اگر قبلاً هرگز یک تعدیلکننده نبودهاید. ما به شما یاد میدهیم که چگونه از ویژگیهای تعدیلکنندگان استفاده کنید. We have been looking for people who would like to help us moderate the Crochet forum and they need to be a Russian or a Portuguese native speaker who can speak English too.
I'll set this thread to "Replies visible to author only" so you can reply here. Only you and I will see our chat. Don't worry.
You'll need:
- To know how to crochet
- To be at least at level 3
- To be friendly and patient
- To respect people and rules
- To have a Fb account (if it's possible)
- To be familiar with the titles format of the crochet forum
- To have time to moderate at least 10 threads a day
What you'll get:
- You'll be able to download the crochet files for free and you'll get pins/coins (bonus) for your work.
Don't worry if you have never been a moderator before. We'll teach you how to use the moderators features. |
|