ترجمه سلام به همکاران بافنده، قلابباف و هنرمند. فکر میکنم به نقطهای رسیدهام که آماده هستم مقداری از وسایلم را بفروشم یا اهدا کنم (اما ترجیحاً میفروشم). امروز چند کتاب در مورد بافتنی فروختم. چند روز پیش یک خانم 4 کلاف نخ رنگی از من خرید. تصمیم گرفتم که مقدار زیادی دارم که نمیتوانم در طول زندگیام از آن استفاده کنم، پس بهتر است مقداری پول از چیزی به دست بیاورم که قطعاً از آن استفاده نخواهم کرد. البته این موضوع ناراحتکننده است. اما یک هنرمند چه کار میتواند بکند؟ کمبود وقت آزاد و انبوهی از کارهای دیگر. مشکل اینجاست که من از نخ، پارچه، مهرهها و سوزنهایی که اطرافم پخش شدهاند خسته شدهام. به من بگویید که تنها نیستم، لطفاً. به من بگویید که مرتب کردن وسایل بافندگی گناهی در برابر خدایان هنر نیست؟ Hello fellow knitters, crocheters, crafters.
I think I got to the point where I am ready to sell or give away (but preferably sell) some of my stash. Today I've sold a couple of books on knitting. The other day a woman relieved me of 4 cakes of gradient yarn.
I decided, that I have too much to use up in a life time, so I'd better make some money out of something I'm definitely not gonna use.
It's sad, of course. But what a crafter to do? Lack of free time, loads of choirs.
The thing is I am getting tired of the yarn, fabrick, beads, needles that is lying around ?
Tell me I'm not alone, please. Tell me decluttering of your stash is not a crime against crafting gods ?
|