Forgot password?
 Register
Author: Beatad2016

Pytanie o kredyty...

[Copy link]
Post time 2017-3-7 03:10 | Show all posts
Edytowano przez lenusia dnia 2017-3-6 21:40

Nieprawdą jest, że kredyty dostaje się za kazde wejscie, za logowanie, za dodane lub sciągane pliki. Za to dostaje się punkty. Trzeba rozrożnić "gold coin-y", czyli punkty od kredytów. Kredyty służą tylko do przejscia na wyższy poziom /nie do sciągania wzorów/.
Kiedy wejdzie się w swój profil, klika na "punkty", podane tam są m.in. "kredyty", a  konkretnie ich ilość, a dalej chińskie znaczki. Kiedy  przetłumaczy się to translatorem, to otrzyma się wzór do obliczania ilości kredytów. Wygląda to tak:
/musiałam usunąć tekst z chińskimi znakami, bo nie chciało wysłać postu/
a po przetłumaczeniu tak:
(Łączna liczba punktów/chodzi o kredyty = postów X0.1 + tematów X0.26 + Dobre tematy X5 + czas online (dzień)/ 1,5)
Tłumaczenie na angielski wygląda tak:
(Total Points/kredyty/ = Posts X0.1 + topics X0.26 + Good Topics X5 + online time (hours) /1.5)
Wynika z tego, że kredyty zdobywa się pisząc posty - te są punktowane nisko, zakładając nowe tematy, dalej "dobre tematy", czyli "wykopy" - punktowane bardzo wysoko i czas spędzony na forum.
Z tego wzoru wynika, że nie wiadomo ile potrzeba punktów na jeden kredyt i że ani dawanie wzorów, ani ich ściąganie nie ma bezpośredniego wpływu na liczbę kredytów /jedynie sam post/.
I jeszcze - logowanie nie ma nic wspólnego z kredytami, bo mnie czasem przez 3 dni nie przybywa kredytów, a loguję się codziennie.

Comments

nie rozumiem,je  Details Reply Post time 2017-10-27 22:05

Rate

Number of participants 1Pin +1 Collapse Reason
Mysia6969 + 1 Thank you very much!

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-4-12 20:01 | Show all posts
ja tez jestem tu całkiem nowa i też troszkę mi trudno to wszystko ogarnąć.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-8-28 03:41 | Show all posts
Nareszcie wiem, co to są kredyty
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-9-5 04:30 | Show all posts
A czy mozna sobie jakos"dokupic" kredytow czy coinsow?
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-10-27 22:05 | Show all posts
Edytowano przez anonimus123 dnia 2017-10-27 22:09

nie rozumiem,jesli weszlam na nastepny poziom powinnam miec wiecej gold coinow,na razie nie mam nic
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-10-29 22:18 | Show all posts
Wejscie na wyższy poziom jest skutkiem zebrania odpowiedniej liczby gold coin-ów, a nie na odwrót.

Comments

@lenusia O wejściu na kolejny poziom decyduje liczba kredytów.  Details Reply Post time 2021-1-3 03:04
Reply Like

Use magic Report

Post time 2019-11-4 03:32 | Show all posts
Czesc wszystkim! Dawno nikt tutaj nie pisal wiec odswieze temat. Jakie macie wrazenia ze zdobywania kredytow? Te sa przeciez potrezbne do przejscia na wyzszy poziom. Ja staralam sie personalizowac kazdy wpis, ale po kilkudziesieciu probach poddalam sie. Teraz tylko "kopiuj-wklej"Uwazam to za idiotyczne, ale skoro nie ma innej opcji... Co o tym myslicie?

Comments

@Evajaa Kredyty są obliczane według wzoru. Zgodnie z nim wystarczy, że w ciągu 1 godziny napiszesz 5 wiadomości (1 wiadomość=0,1, 1 godzina=1 czyli 0,5+1)/1,5 = 1 kredyt. Za nowy wątek/temat  Details Reply Post time 2021-1-3 02:45
Reply Like

Use magic Report

Post time 2020-1-30 14:16 | Show all posts
Hej wszystkim! :-)    A co to są te wykopy? Nie rozgryzłam jak można je znaleźć/zdobyć....

Comments

Wykopy (lub digest) - czyli wartościowe treści, np. posty (tematy) z plikami do pobrania. Im więcej użytkowników skorzysta (pobierze), tym lepiej dla Ciebie.  Details Reply Post time 2020-12-20 01:32
Reply Like

Use magic Report

Post time 2020-12-20 01:32 | Show all posts
last

Login/Register to enlarge
2020-1-30 07:16

Hej wszystkim! :-)    A co to są te wykopy? Nie rozgryzłam jak można je znaleźć/zdobyć....

Wykopy (lub digest) - czyli wartościowe treści, np. posty (tematy) z plikami do pobrania. Im więcej użytkowników skorzysta (pobierze), tym lepiej dla Ciebie.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2021-1-3 02:45 | Show all posts
Edited by Vilu8 at 2021-1-2 20:03
Evajaa

Login/Register to enlarge
2019-11-3 20:32

Czesc wszystkim! Dawno nikt tutaj nie pisal wiec odswieze temat. Jakie macie wrazenia ze zdobywania  ...

@Evajaa  
Kredyty są obliczane według wzoru. Zgodnie z nim wystarczy, że w ciągu 1 godziny napiszesz 5 wiadomości (1 wiadomość=0,1, 1 godzina=1 czyli 0,5+1)/1,5 = 1 kredyt. Za nowy wątek/temat dostajesz 0,26 punktów, czyli np. w ciągu godziny 1 wątek + 3 wiadomości na 1 kredyt. Za czas spędzony na stronie również dostajesz kredyty, na 1 kredyt 1,5 godziny według wzoru. Wystarczy się zalogować i nie zamykać strony. Kredyty za spędzony na stronie czas zobaczysz następnego dnia po zalogowaniu się.
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-6-16 04:01 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list