Forgot password?
 Register
View: 5966|Reply: 108

Yardımlaşma

[Copy link]
Post time 2016-7-2 22:08 | Show all posts |Read mode
arkadaşlar takıldığımız yerlerde birbirimize buaradan yardımcı olmaya çalışalım, ne dersiniz?

Related collections:

• · Hilal |Threads: 2, Subscribe: 0
  • · yeni|Threads: 1, Subscribe: 0
Post time 2020-8-8 06:34 | Show all posts
Mrb siteye uzun zamandır üyeyim fakat aktif değildim. Artık aktifim. Yalnız bazı kurallar var sanırım şu DIY meselesini çözemedim hala nasıl yükseldiğini. Coins olayı tmm hem girişlerde hem yorumlarda topluyorum onları. Bide benm bu yorumuma cevap yazıldığında bildirim geliyor mu bana yoksa burdan girip kendim mi takip ediyorum. Kısıtlamalardan dolayı arkadaşta ekleyemiyoruz sanırım. Nasipse çözeceğim kuralları.
Reply Like 2 0

Use magic Report

Post time 2016-7-28 01:59 | Show all posts
ya aslında ben çok beğendim siteyi. ben de bulduğum tarifi direk örmem öremem de zaten. elimin yatkın olduğu bi şekl var. daha güzel duracağını düşündüğüm kısım var. muhakkak ki tarifi değiştirerek örüyorum. ben satış yaptım açıkcası ama kimsenin tarifiyle direk ördüğüm değil. bir kaç yerden topladığım bilgilerle değiştirip uyarladığım şekilde örüyorum.

demek istediğim bazı bayanlar bebek satmıyorlar ama yeni tarifler oluşturup onları satıyorlar. buraya o tarifler bir şekilde gelmiş ispanyolcası var rusçası var. macarca bile var ve ücretsiz. lafım asla ve asla size veya siteye de değil. yanlış anlamayın beni lütfen. sadece ne bileyim onlar için kötü hissettim. sonuçta onlar emeğini bu şekilde değerlendiriyorlar ve buradan kolaylıkla ulaşıyoruz. facebookta da çok gördüm zaten aynı tarifleri.

bu siteyi sevdim çünkü bir sürü değşik bebek çeşidi var. kimisinin saçları hoşuma gitti kimisinin elbisesi. renk uydurmaları bile benim için bir fikir sevdim kısacası.

Rate

Number of participants 1Pin +10 Collapse Reason
Turquoise + 10 :)

View Rating Log

Reply Like 2 0

Use magic Report

Post time 2016-7-20 00:33 | Show all posts
kızlar yine ben. merhabalar, size tecrübe edindiklerimi hemen aktarıyorum. coins kazandıkça büyük bir ihtimalle kredi de artıyor. kredilerin nerede ne işe yaradığını henüz çözemedim ama yorum yaparak coins topladım hatta 1 tane de istediğim bir tarifi indirdim. ama ispanyolca. olsun varsın ben öyle de örerm. google translate ne güne duruyor değil mi ? o zamana ara ara yorum yapıp coins kasmak lazım. hepinize kolay gelsin. iyiörgüler.
Reply Like 2 0

Use magic Report

Post time 2017-5-15 23:33 | Show all posts
merhaba kızlar güzel bir forum yanacı forumlar arasında oldukça anlaşılır. ülkelerin ayrıca iletişşim bölümlerinin olması da siteyi daha anlaşılır kılmış. ben çok beğendim.

Comments

Merhaba  Details Reply Post time 2019-5-16 11:57
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2016-8-5 06:23 From mobile phones | Show all posts
Turquoise teşekkürler bu açıklamalar için çok iyi oldu siteyi yavaş yavaş çözüyoruz yardımlarınızla

Comments

:))  Post time 2016-8-5 21:30
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2016-7-26 18:30 | Show all posts
Selam kızlar zaman buldukça bende bi şeyler araştırıyorum burda böyle  yardımlaşma sayfası süper olmuş
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2016-7-20 17:02 | Show all posts

iyi bari doğru yapmışım sistemden mesaj gelince ay dedim acaba ne yaptım ama burası iyi oldu. türkçe konuşmak siteye yaklaşımımı artırdı bi tane tarifi indirip örmeye bile başladım umarım güzel olur
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2016-7-3 20:21 | Show all posts
harika olur
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-4 04:08 | Show all posts
Ben varım...
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-14 21:11 | Show all posts
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım tarifleri indiremiyorum bunun icin nasıl bir yolizlemeliyimyardımcı olurmusunuz

Comments

yeteri kadar gold coin olmadan tarifleri indiremezsiniz. önce tarifin fiyatını ödersiniz sonra 30 coin de dosyayı indirmek için. hergün siteye giriş yaparak 50 coin kazanırsınız. tariflere  Details Reply Post time 2016-7-17 17:25
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-7-17 17:25 | Show all posts
cladyo

Login/Register to enlarge
2016-7-14 16:11

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım tarifleri indiremiyorum bunun icin nasıl bir yolizlemeliy ...

yeteri kadar gold coin olmadan tarifleri indiremezsiniz. önce tarifin fiyatını ödersiniz sonra 30 coin de dosyayı indirmek için. hergün siteye giriş yaparak 50 coin kazanırsınız. tariflere ve konulara yorum yaptıkca da 5 coin kazanırsınız.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-7-19 21:52 | Show all posts
merhaba arkadaşlar ben de bugün üye oldum şu an şirket bilgisayarından sinsiiice takip ediyorum akşam kendi bilgisayarımdan siteyi detaylı çözmeyi planlıyorum. hatta bi kaç da tarif indirmeyi deneyeceğim çözebildiğim şeyleri buradan yazarım

Rate

Number of participants 1Pin +10 Collapse Reason
Turquoise + 10 :)

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-7-20 14:01 | Show all posts
ezgurumi hoş geldin.  ewet dediğin gibi işliyor. krediler de diy puanının yükselmesini sağlıyor. dikkat edersen dıy.0 dıy.1 diye tabirler var. yükseldikçe yetkin artıyor. mesela diy.1 olduğumda dosyaladı ya da tarifleri oylama seçeneği veriyor +1 altın ekliyosun o tarife. ben konu açıp bi yelek resmi eklemiştim birisi onu oylamış ve bana +1coin eklendi. bakalım ilerledikçe neleri çözecez
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-7-20 14:09 | Show all posts
türkiye grubunda diğer konuları da inceleyebilirsin
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-7-20 14:14 | Show all posts
bu arada farkettiğim bir şeyi söyleyim, aynı tarife birden fazla teşekkür ettiğinde mükerrer yorumu siliyo
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-5-1 18:39 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list