Forgot password?
 Register
View: 3952|Reply: 75

Beszélgessünk magyarul :D - Lets talk in Hungarian

[Copy link]
Post time 2016-11-23 06:09 | Show all posts |Read mode
Edited by FantaZsu at 2016-11-23 06:20

Beszélgessünk magyarul   - Lets talk in Hungarian

Sziasztok!
Ma kaptam az oldalra linket. Gondoltam hogy csvegjünk magyarul egy angol oldalon, s természetesen mintázzunk. Ha valaki keres valamit vagy csak sikerélménye van ossza meg nyugodtan itt mindenkivel

Login/Register to enlarge

Post time 2022-3-8 00:32 | Show all posts
Tomacsek

2022-2-12 12:07

Sziasztok!Én most csatlakoztam és örömmel látom,hogy van magyar csoport is .Remélem működi ...

Szia!
Pontokat szerezhetsz, ha feltöltesz valamit. Lehet mintát vagy saját kész munkát. A feltöltésért is jár pont és ha letöltik, minden letöltésért is kapsz. Ha szöveges kommentet írsz az általad letöltött minták alá, illetve a mások által feltöltött kész munkák alá. Vagy ha csak szörfözöl és fellépsz egy-rgy felhasználó személyes adatlapjára.
Remélem tudtam segíteni!

Comments

Köszönöm  Post time 2022-4-12 04:13
Reply Like 2 0

Use magic Report

Post time 2018-3-6 23:04 | Show all posts
Szia!
Igen, minden esetben anonimak. Amikor feltöltesz egy mintát, akkor mielőtt megjelenne az oldalon, moderálásra kerül - itt állítják át a moderátorok, hogy felkerülés után a feltöltő neveként a PinDIY jelenjen meg, ne a Te neved. :) Szóval csak az buktathat le, ha amikor megköszönik a mintát, visszaírod, hogy "nagyon szívesen". Nehéz megállni, hogy ne válaszoljon rá az ember, de muszáj, ha tényleg nem akarsz vele lebukni. :) Viszont a minták feltöltésével (amennyiben még nincs fent az oldalon az adott nyelven - érdemes használni ehhez a keresőt!) jó sok gold coint lehet összeszedegetni.
A másik, ami lényeges lehet, hogy ha olyan mintát töltesz fel, ami ingyen letölthető (pl. norbertos amigurumi mintái ingyen elérhetőek a blogspot oldalán), akkor azért nem kérhetsz 5 érménél többet. Fizetős mintákért viszont tényleg jól lehet keresni, nekem majdnem 8000 jött össze 3 nap alatt 3 mintából, amit sok más, szépséges mintára költhettem. :D Amíg DIY0 vagy, addig a max, amit mintáért kérhetsz, az 50 gold coin. DIY1-nél már 100, és innentől 100asával emelkedik a kérhető összeg. :)
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2018-3-6 20:10 | Show all posts
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Teljesen új vagyok az oldalon és vannak ezek a pontgyűjtögetési lehetőségek. Odáig értem is hogy gold coin meg hogy azt mire kapja az ember, de a user group diy pontokat hogy lehet gyűjteni, mik azok a kreditek?
Reply Like 1 0

Use magic Report

Author| Post time 2016-11-23 06:23 | Show all posts
Edited by FantaZsu at 2016-11-23 06:26

Ma véletlen megláttam egy képet. A meglátni és megszeretni kategóriába tartozik. Ha valakinek esetleg van mintája nagyon megköszönném.

Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-11-23 17:57 | Show all posts
Van másik is:
sziv fa.jpg
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-11-26 07:18 | Show all posts
Én a gombolyag magazin 1-2 mintáját keresem Főleg a mostaniból az angyalkát.:D Egyébként szuper az oldal, csak nlha nehezen tölti le a mintákat. Bár lehet az én gépemben van a hiba
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-11-28 04:25 | Show all posts
Nem is hallottam még erről a magazinról.
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-12-3 10:36 | Show all posts
AMA 606
Aranyos kis minta.

Rate

Number of participants 1Pin -5 Collapse Reason
Turquoise -5 Please dont share open files in here

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-12-17 03:48 | Show all posts
sziasztok
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-12-18 00:24 | Show all posts
Pár évvel ezelőtt olyan élet volt itt... most pedig sehol senki...
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-12-18 16:52 | Show all posts
Yes indeed very good
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-12-19 16:36 | Show all posts
jó lenne ha törölnék végre a másikat amit rossz helyen hoztam létre
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-7-14 19:42 GMT+8