Forgot password?
 Register
Author: İclalamigurumi

Sohbet sayfası

[Copy link]
Post time 2016-12-30 16:01 | Show all posts
ben çok tığ kırıyorum. biraz sıkı ördüğümden herhalde. metal tuğlarla rahat öremiyorum. plastik saplıların da ömrü uzun olmuyor
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-12-30 17:22 | Show all posts
Metal tığlar çok yorar muhtemelen hangi markayı ya da markaları kırdınız? Acaba tığla ilgili olabilir mi ki sorun?
Reply Like

Use magic Report

Post time 2016-12-30 17:52 | Show all posts
ben 2 yıldır aynı tığı kullanıyorum hala sorunsuz tulip marka silikon saplı.çevirlere gelince ingilizce tarifleri indiriyorum onları anlamak kolay ,diğerlerini de sayılardan az cok cıkarıyorum ancak öncelikli tercihim ingilizce.
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2016-12-30 19:16 | Show all posts
Evet ingilizce herkesin az çok aşina olduğu bir dil. Bir tane rusça tarif indirdim de bayağı zor geldi oturup çevirmem gerekecek tek tek ve bayağı vakit alacak dil de öğreneceğiz böylece heralde
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-1-3 13:57 | Show all posts
tulip in plastik saplısını kullanıyorum. aldığım tuhafiyede ondan var.
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2017-1-3 19:06 | Show all posts
İpiniz mi çok sert acaba ve eliniz sıkı? Ben de de yabalı kartopu vardı şimdi tulip aldım ve gerçekten örme farkı var fiyat farkı da olduğu gibi
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-1-10 18:58 | Show all posts
merhabalar aranızda amigurumi bebek satışı yapan arkadaşlar var mıdır acaba? Onlara birkaç sorum olacak da
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-1-10 19:05 | Show all posts
çok sıkı örüyorum doğrusu. batıp çıkmakta zorlanıyorum bazen o arada da tığ kırılıyor tabi
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2017-1-10 23:22 | Show all posts
Ooo gerçekten sıkı örüyormuşsunuz batıp çıkmada zorlanıyorsanız tığın kırılması da bormal ipi yunuşak deneseniz?? Yarn art jeans ve gazzal baby güzel
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2017-1-10 23:24 | Show all posts
Ben yeni başladım sayılır örmeye çok hızlı da değilşm daha 3-4 parça ördüm ama sorularınızı merak ettim
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-5-4 01:54 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list