Thank you very much Idefix again... I am so sorry for late answer... But this posts comments dont come my notice anymore I dont why but dont come... I can see when I check this post...
No worries at all, the site is difficult to navigate sometimes, especially with the weird translations from Chinese
DetailsReply
Post time 2012-2-9 09:07
Saol Arkadaşım... Şuan elimde yine Mirabilia var Temmuz ayından beri onu yapmaya çalışyorum. Çok yavaşım çok yavaş.. Ya sitedekileri görünce bozuluyorum yav.. Hele arwenlrp diye bir kı
DetailsReply
Post time 2012-2-9 13:36
Maşallah Allah nazarlardan korusun.Ellerine kollarına sağlık
Saol Arkadaşım... Şuan elimde yine Mirabilia var Temmuz ayından beri onu yapmaya çalışyorum. Çok yavaşım çok yavaş.. Ya sitedekileri görünce bozuluyorum yav.. Hele arwenlrp diye bir kız var bir bak neler yapmış kız...Yok artık dedirtenlerden Ben ilk önce internetten indirmiş bize hava atıyo sandım o kadar o kadar... Kız yayınlamaya yetişememiş :)
Turquoise yıktın beni.Valla baktım ve depresyona girdim.Bunlar ne ya?Nasıl yetişiyorlar?Ben yavaşım diyorsun ya.Ben çoooookkkk yaaaavvvaaaaşşşşıııımmmm.Arkadaşım sen yavaş filan değilsin.Sitede ne zaman dolaşsam senin yaptıklarını ve resimlerini görüyorum.Mutluluk duyuyorum.Vah benim halime.Ya ben hiç birşey yapmamışım.Ölmeden nasıl yetişecek bunca şey?Çok yavaşımm çokkkkk.:(