Londra Selnurcum,kısmetse bu sene de gideceğim.Vize işleri ile uğraşıyorum.Bu sene 3.senem.Gel beraber gidelim,artık fuarda kafayı yeriz beraber:) Ben kendimi kaybediyorum.Saatlerce çıkmıyorum.Sabah giriyorum akşam çıkıyorum fuardan.Geçen senelerde workshoplara katıldım ama bu sene uygun birşey bulamadım.Adresi yazamadım buraya,izin vermiyor.Googlea stitchandcraft.co.uk yazdığında fuarın sitesi geliyor.selamlar
Ben sordum sana ama bana cevap veremedin diye düşünmüştüm... Bu cevabı şimdi görüyorum zeynepciğim O fuarı internette gördüm.... Yaaa çok isteriiiiiiiiim hem de çook ... Eşime söy
DetailsReply
Post time 2012-4-10 01:29
When someone visits this page from a link you share, you will be rewarded
Londra Selnurcum,kısmetse bu sene de gideceğim.Vize işleri ile uğraşıyorum.Bu sene 3.senem.Gel ...
Ben sordum sana ama bana cevap veremedin diye düşünmüştüm... Bu cevabı şimdi görüyorum zeynepciğim :Q O fuarı internette gördüm.... Yaaa çok isteriiiiiiiiim hem de çook ... Eşime söyledim iş programı uymadı pasaportların zamanı bitmiş yenilemek ve şu parmak izi olayı falan işleri için tek başıma uğraşmakta açıkçası işime gelmedi 13-14 nisan civarı diye hatırlıyorum....
Kafayı yemek ne kelime ben çıldırırım muhtemelen beni oraya bırak gecede orada uyurum ;P Ay süper bayıldım bu duruma bari oradayken tüm dergileri de topla Yaaaaa bu sene mümkünü yok yetişmez ama seneye şimdiden sözleşelim Zeynep....