Sziasztok!Azért indítottam ezt a témát ,hogy megtudjam kinek ki a kedvenc horgolási mintakészítője és miért!Szóval ha megosztanátok velem és a többiekkel,hajrá ne habozzatok!!
Hi, I started this topic to find out who is your favorite crochet pattern maker and why!
So if you share it with me and the others, dont hesitate !!
Nekem most nagyon tetszenek a Tatsiana toys babák, nagyon ügyes a tervező, szívesen még is venném, csak sajnos nem lehet csak közös horgolásra jelentkezni, azokat még lekéstem sajnos.
Én vásárolok is az Etsy-n, főként elvi oka is van, a befektetett munkát honoralni, itt főként azokat töltöm le amikbe csak bele néznék vagy nincs ott meg.
2022-2-27 05:21
Én vásárolok is az Etsy-n, főként elvi oka is van, a befektetett munkát honoralni, itt főkén ...
Én is vettem már természetesen mintát,hiszen még is csak az a korrekt (azokat pedig nem osztottam itt meg) Én elsősorban olyan mintákat keresek itt amik nincsenek az etsy-n vagy a ravelry-n!
Nekem van pár bejáratott mintám,figurám amiket megrendelésre készítek,eladok.De a leggyakrabban élményhorgolásokat csinálok.Szeretem a műalkotásszerű horgolmányokat :D!