Forgot password?
 Register
View: 518|Reply: 16

Yeniyim Yardım Lütfen

[Copy link]
Post time 2022-5-11 05:08 | Show all posts |Read mode
Merhaba arkadaşlar, çok yeniyim henüz herşeyi anlamıyorum. Bu forumun tam olarak konusu ne, nasıl arkadaş olup birbirimizle tarif paylaşabiliyoruz yardımcı olurmusunuz?
Post time 2022-6-7 21:15 | Show all posts
en tepede sağ üste köşede bayrak resimleri var. oradan türkçe seçerseniz bir çok menüyü türkçe görebilirsiniz.
orta araç bölgede araç çubuğu menüsü var işaretledim resimde "05015 earn join" buraya girip kayıt olun oradaki verilen görevleri yapaın puan kazanın.
ayrıca mobil app uygulamasını indirip hergün göreve gerçekleştirip 500 puan kazanabilirisniz
"my center" menüsünde "task " butonu var oraya tıklayıp sarı işaretli görevleri saat başı tıklayın puan kazanın ne kadar yazıyorsa o kadar kazanacaksınız.
bunu  haricinde  ana sayfada "forum bullatin "altında kurallar ve başlık açma açma kuralları var mutlaka okuyun sanırım türkçe yok ingilizce olarak var ama detaylı anlayabiliriniz.

Adsız3.jpg
Reply Like 2 0

Use magic Report

Post time 2022-6-7 21:08 | Show all posts
hoşgeldiniz

kaydetmek için iki yöntem var 1. favori sekmesini tıklarsanız, favorilere eklenir. "my center" butonundan sağ üstte hemen avatrınızın altında

resim de kırmızı renkli işaretli resim 1

2. ise  klasör oluşturup oraya kaydedebilirsiniz. yine "my center" sekmesini tıklayıp "collections" butonuna tıklayıp oradan oluşturabşlirsiniz yada konuların altındaresimde mavi renkli işaretli

Adsız.jpg
Adsız2.jpg

Comments

Paylaşım için teşekkürler   Post time 2022-7-3 03:18
Reply Like 1 0

Use magic Report

Author| Post time 2022-5-11 05:15 | Show all posts
Bide sayfa guvenilir mi sizce. Fotograf yüklemek istiyorum da yaptıklarımdan

Comments

Güvenilir derken?internet ortamına yüklenen her fotograf başkalarının kullanımına da açıkm hale geliyor malesef, telif hakkı sende değilse itiraz da edemiyorsun malesef  Details Reply Post time 2022-5-20 12:45
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2022-5-11 05:25 | Show all posts
Ve son olarak beyendiğim bir tarifi kaydedebiliyormuyum yani sadece o postu. Indirmeden?

Comments

Evet favorilere ekleyebilirsin  Details Reply Post time 2022-5-20 12:44
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2022-5-11 06:06 | Show all posts
Ve sadece browser üzerinden mi girebiliyoruz uygulaması var mı
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2022-5-11 06:07 | Show all posts
Ve video yüklerken illa kendi tarifim mi olmalı. Yani birinin tarifi olup onun mesela instagram hesabını etiketlersem oluyor mu?
Reply Like

Use magic Report

Post time 2022-5-20 12:44 | Show all posts
Reply Like

Use magic Report

Post time 2022-5-20 12:45 | Show all posts
Zuzuu93

Login/Register to enlarge
2022-5-11 05:15

Bide sayfa guvenilir mi sizce. Fotograf yüklemek istiyorum da yaptıklarımdan

Güvenilir derken?internet ortamına yüklenen her fotograf başkalarının kullanımına da açıkm hale geliyor malesef, telif hakkı sende değilse itiraz da edemiyorsun malesef
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2022-5-23 17:50 | Show all posts
ikikucuksevgi

Login/Register to enlarge
2022-5-20 12:44

Evet favorilere ekleyebilirsin

Teşekkür ederim. Nasıl oluyor bir şekilde bulamadım. Onun yerine browserden yer imlelerine kaydediyorum
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-5-4 02:15 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list