Forgot password?
 Register
View: 285|Reply: 4

problem z kupnem/dostępem do wzoru pomocy

[Copy link]
Post time 2022-12-5 23:43 | Show all posts |Read mode
Czy może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego przy niektórych wzorach pisze tak: Załącznik: Twoja grupa użytkowników nie ma uprawnień dostępu do załączników, czy coś można zrobić aby móc kupić ten wzór. Dziękuję za wyjaśnienie
Post time 2022-12-15 02:04 | Show all posts
Jesteśna niskim poziomie i dlatego nie możesz kupować niektórych wzorów. Im wyższy poziom tym więcej uprawnień. Chociaż ja też nie wszystko rozgryzłam
Reply Like

Use magic Report

Post time 2022-12-18 19:07 | Show all posts
Edited by lenusia at 2022-12-18 12:09

Czymś musi się różnić poziom 1. od np. 8. Trzeba się bardziej tu zaangażować. Zarejestrowałaś się 2 tygodnie temu i chcesz korzystać ze wszystkiego? Trzeba też dać coś od siebie.

Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2022-12-23 02:16 | Show all posts
Dziękuję za pomoc, będę się starać, jeszcze nie bardzo umiem się tu znaleźć, ale będę się uczyć. Dziękuję jeszcze raz
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2023-1-3 19:09 | Show all posts
Edited by igur at 2023-1-3 19:12

Witam ponownie, czy taka informacja dotycząca zakupu i pobrania wzoru " Przepraszam, tylko wyszczególnieni członkowie mogą pobierać świadczenia" też jest ustanowiony od poziomu i kredytu, czy to jest zupełnie inna sprawa? Jestem fanką tej strony, ale bardzo słaba jestem w sprawach komputerowych, więc nie bardzo sobie radzę, więc przepraszam, jeśli moje pytania są nie na miejscu. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-6-16 04:07 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list