Selnurcum,bunları nereden buluyorsun ve ben bunlara nasıl yetişeceğim?Yıllardır çok sevdiğim bir model.Sağolasın.Ellerine sağlık.Çok çalışmam lazım.Çokkkk.Selamlarrr..
Bir de bana sor Zeynepciğim ya... Nereden bulduğumu daha önce yazmıştım ama özel mesajlardan link göndereceğim sana... Hele benim yapmak istediklerim listem var ya 4 sayfa ( harita
DetailsReply
Post time 2012-2-26 06:43
Selnurcum,bunları nereden buluyorsun ve ben bunlara nasıl yetişeceğim?Yıllardır çok sevdiğim ...
Bir de bana sor Zeynepciğim ya... Nereden bulduğumu daha önce yazmıştım ama özel mesajlardan link göndereceğim sana... Hele benim yapmak istediklerim listem var ya 4 sayfa ( harita metod defteri hahahaha ) ( güleyim mi ağlayayım mı ) Dediğin gibi Çok çalışmamız lazım çoooook.....
Tamam canım gönder.Valla bir o kadar da bende var Selnur.Neyi görsem indiriyorum,neyi görsem saldırıyorum bunu da yapmalıyım diye ama tınnn.Kendimi gaza getiriyorum ama gerisi boş,yapan yok.Oturup direk ağlıyalım bence yetişemeyiz bunlara.Nasıl zaman buluyorlar acaba?Ben bu ara biraz mesaili çalışıyorum.O yüzden iğneyi elime alamıyorum.Ölüyorum kahrımdan.Resmen işlemeye hasret çekiyorum:(Selamlarrrr
Üç ömürlük hayatım olsa ve 5 yaşında iken işlemeye başlasam 5 tane de yardımcım olsa onlarda 3 ömürlük hayat ve 5 yaşında başlamış olsalar hiç nefes almadan yemeden ve içmeden ve
DetailsReply
Post time 2012-2-26 08:12
Linkleri özel mesajdan göndermedi... yasak masak dedi yav... Neyse O siteye girdin mi sabaha kadar çıkış yok bilesin yalnız... Demedi deme
DetailsReply
Post time 2012-2-26 07:58