Forgot password?
 Register
View: 363|Reply: 10

O co chodzi w tym zadaniu???

[Copy link]
Post time 2025-1-12 07:32 | Show all posts |Read mode
Jest takie zadanie " How to buy gold coins with crypto" i nie wiem jak to wykonać z. Czy ktoś może powiedzieć co z tym zrobić

Author| Post time 2025-1-21 14:04 | Show all posts
Filokolobrzeg opublikował 2025-1-20 14:14
Widze, ze masz duzo pin wiec nie potrzeba sie bawic w kryptowaluty, nie warto...

Nazbierałam je za zadanie  a także wstawiając komentarze. Dzięki temu przeszłam na wyższy poziom ale do Twojego mi daleko  To krypto odpuszczam bo jakoś to do mnie nie przemawia
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2025-1-17 08:24 | Show all posts
Obawiam się, że ta strona całkowicie zmienia się w platformę do gier kryptowalutowych. Złote monety zostały już przemianowane na PIN i zachęca się je do wycofania ich do portfela kryptowalutowego i sprzedaży za SOL. To bardzo smutne.

Comments

Hej, trafilam tutaj dopiero pod koniec grudnia przypadkiem, ze niby jest w trakcie zamkniecia ta strona, ale jak widac dziala w najlepsze, zastanawiam sie jak zarabiaja utrzymujac te strone, dla mnie  Details Reply Post time 2025-1-17 20:44
Reply Like 1 0

Use magic Report

Post time 2025-1-13 01:14 | Show all posts
Hej, jesli wejdziesz w forum, znajdziesz link free talk, pierwsza sprawa dotyczy twojego zdania, wytlumaczone krok po kroku, szczerze odradzam te zabawe.

Rate

Number of participants 1Pin +5 Collapse Reason
Frelldor + 5 Good luck

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2025-1-14 14:18 | Show all posts
Dziękuję bardzo za informację, poczytałam już sobie o co chodzi w zadaniu i faktycznie nie ma co się w to bawić. Pozdrawiam

Rate

Number of participants 1Pin +5 Collapse Reason
Frelldor + 5 Like

View Rating Log

Reply Like

Use magic Report

Post time 2025-1-17 20:44 | Show all posts
Frelldor replied at 2025-1-17 08:24
Obawiam się, że ta strona całkowicie zmienia się w platformę do gier kryptowalutowych. Złote m ...

Hej, trafilam tutaj dopiero pod koniec grudnia przypadkiem, ze niby jest w trakcie zamkniecia ta strona, ale jak widac dziala w najlepsze, zastanawiam sie jak zarabiaja utrzymujac te strone, dla mnie To nie ma sensu...

Comments

Trafilam też dopiero w grudniu))) Ale nigdy nie słyszałem o zamknięciu strony. A na stronie jest mnóstwo reklam. Myślę, że pokrywają swoje wydatki dzięki tej reklamie. Kryptowaluta to zapewn  Details Reply Post time 2025-1-18 04:02
Reply Like

Use magic Report

Post time 2025-1-18 04:02 | Show all posts
Filokolobrzeg replied at 2025-1-17 20:44
Hej, trafilam tutaj dopiero pod koniec grudnia przypadkiem, ze niby jest w trakcie zamkniecia ta s ...

Trafilam też dopiero w grudniu))) Ale nigdy nie słyszałem o zamknięciu strony. A na stronie jest mnóstwo reklam. Myślę, że pokrywają swoje wydatki dzięki tej reklamie. Kryptowaluta to zapewne także próba generowania dochodu.

Comments

A no wlasnie, myslalam, ze dziwne, ze reklam zadnych nie ma, bo u mnie zadne sie nie wyswietlaja lol i na szczescie lol  Details Reply Post time 2025-1-18 04:41
Reply Like

Use magic Report

Post time 2025-1-18 04:41 | Show all posts
Frelldor replied at 2025-1-18 04:02
Trafilam też dopiero w grudniu))) Ale nigdy nie słyszałem o zamknięciu strony. A na stronie je ...

A no wlasnie, myslalam, ze dziwne, ze reklam zadnych  nie ma, bo  u mnie zadne sie nie wyswietlaja lol i na szczescie lol
Reply Like

Use magic Report

Author| Post time 2025-1-20 15:29 | Show all posts
Ja też jestem nowa na tej stronie i próbuje ogarnąć co i jak działa) U mnie reklamy się pokazują cały czas.

Comments

Widze, ze masz duzo pin wiec nie potrzeba sie bawic w kryptowaluty, nie warto...  Details Reply Post time 2025-1-20 21:14
Reply Like

Use magic Report

Post time 2025-1-20 21:10 | Show all posts
Gdy wejdziesz w jakas  reklame i cos kupisz, To ta strona jakis procent  w ten spodob cos zarobi. Uzywam ipad i zadnych reklam na szczescie nie mam. Musisz uwazac aby miec mocny antywirusowy program, bo ta str rozsyla trojany, takze w pdf ktore sciagasz.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2025-1-20 21:14 | Show all posts
bugsbany replied at 2025-1-20 15:29
Ja też jestem nowa na tej stronie i próbuje ogarnąć co i jak działa) U mnie reklamy się pokazu ...

Widze, ze masz duzo pin wiec nie potrzeba sie bawic w kryptowaluty, nie warto...

Comments

Nazbierałam je za zadanie a także wstawiając komentarze. Dzięki temu przeszłam na wyższy poziom ale do Twojego mi daleko To krypto odpuszczam bo jakoś to do mnie nie przemawia  Details Reply Post time 2025-1-21 14:04
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-5-1 10:30 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list