Nazbierałam je za zadanie a także wstawiając komentarze. Dzięki temu przeszłam na wyższy poziom ale do Twojego mi daleko To krypto odpuszczam bo jakoś to do mnie nie przemawia
Obawiam się, że ta strona całkowicie zmienia się w platformę do gier kryptowalutowych. Złote monety zostały już przemianowane na PIN i zachęca się je do wycofania ich do portfela kryptowalutowego i sprzedaży za SOL. To bardzo smutne.
Hej, trafilam tutaj dopiero pod koniec grudnia przypadkiem, ze niby jest w trakcie zamkniecia ta strona, ale jak widac dziala w najlepsze, zastanawiam sie jak zarabiaja utrzymujac te strone, dla mnie
DetailsReply
Post time 2025-1-17 20:44
Hej, jesli wejdziesz w forum, znajdziesz link free talk, pierwsza sprawa dotyczy twojego zdania, wytlumaczone krok po kroku, szczerze odradzam te zabawe.
Hej, trafilam tutaj dopiero pod koniec grudnia przypadkiem, ze niby jest w trakcie zamkniecia ta strona, ale jak widac dziala w najlepsze, zastanawiam sie jak zarabiaja utrzymujac te strone, dla mnie To nie ma sensu...
Trafilam też dopiero w grudniu))) Ale nigdy nie słyszałem o zamknięciu strony. A na stronie jest mnóstwo reklam. Myślę, że pokrywają swoje wydatki dzięki tej reklamie. Kryptowaluta to zapewn
DetailsReply
Post time 2025-1-18 04:02
Trafilam też dopiero w grudniu))) Ale nigdy nie słyszałem o zamknięciu strony. A na stronie jest mnóstwo reklam. Myślę, że pokrywają swoje wydatki dzięki tej reklamie. Kryptowaluta to zapewne także próba generowania dochodu.
A no wlasnie, myslalam, ze dziwne, ze reklam zadnych nie ma, bo u mnie zadne sie nie wyswietlaja lol i na szczescie lol
DetailsReply
Post time 2025-1-18 04:41
Gdy wejdziesz w jakas reklame i cos kupisz, To ta strona jakis procent w ten spodob cos zarobi. Uzywam ipad i zadnych reklam na szczescie nie mam. Musisz uwazac aby miec mocny antywirusowy program, bo ta str rozsyla trojany, takze w pdf ktore sciagasz.
Nazbierałam je za zadanie a także wstawiając komentarze. Dzięki temu przeszłam na wyższy poziom ale do Twojego mi daleko To krypto odpuszczam bo jakoś to do mnie nie przemawia
DetailsReply
Post time 2025-1-21 14:04