Vă mulțumesc foarte mult pentru apreciere!
Am folosit croșeta și twisterul Estako nr. 4 și am suplimentat bordura cu 50 g de flori Yarnart unicolor verde, s-au potrivit perfect.
Îți las și detaliile firului de croșetat, te poate ajuta să-l înlocuiești în caz că nu-l găsești. Merge foarte bine și cu flori Yarnart sau Yarnart Rosegarden. Modelul este achiziționat de aici, de pe site - se numește Alaska by Motanina crochet - am pus linkul mai sus în comentarii, dar dacă nu-l găsești, spune-mi și te caut.
Fir pentru tort Estako Twister 55% bumbac 45% acrilic, multicolor, greutate degetată #1, pentru croșetat și tricotat, 8.8 oz (250gr) / 1093 yarzi (1000m)
Thank you very much for your appreciation! I used Estako twister and crochet hook no. 4 and I supplemented the border with 50 g of Yarnart flowers unicolor green, they fit perfectly. I also leave you the details of the thread, it can help you substitute it in case you can't find it. It also works very well with Yarnart flowers or Yarnart Rosegarden. The pattern is purchased from here on the site - it's called Alaska by Motanina crochet - I put the link above in the comments but if you can't find it, let me know and I'll look for you. Estako Twister cake thread 55% cotton 45% acrylic, multicolor, fingering weight #1, for crochet and knitting, 8.8 oz (250gr) / 1093 yards (1000m
Patternul este cumparat de pe site ,il gasiti aici
Croșetat Motanina - Croșetat Mota Nina - Nina Prejznar - Șal Alaska - Engleză și Poloneză
https://www.pindiy.com/forum.php?mod=viewthread&tid
DetailsReply
Post time 2025-5-6 18:24