|
şükran 2016-8-2 23:00
Turquoise adminim teşekkürler..bu aralar pek gelemiyorum hastam var ve gece geç saattede girip ba ...
Her şeyden önce Allahtan hastanıza şifa diliyorum ... Sorunuza gelince ... Silinen listenize baktım silinenler cevaplarınız... Yani herhangi bir postanız değil henüz... Ancak onunda nedenlerini yazabilirim...
Cevap silinme nedenleri:
Aynı postada birden çok "teşekkür " mesajları buna tekrarlanan cevaplar diyoruz... Kullanıcılar bir postaya 1 kere cevap verebilirler... Yoksa herkes bir postya 100 kere cevap yazar ve kredi ve coinler kazanabilir... O yüzden böyle bir kural var ... Çokça deneyimlerden sonra alınmış kararlardır ... İnsanlar çok suistimal ettikleri için böyle kurallar koymak zorunda kaldık açıkçası... Sonuç :
1 posta 1 cevap hakkı (teşekkür mesajı)
Sizin silinenleriniz genellikle "repetition yani tekrarlanan mesajı ile silinmiş
2. silinme sebebi kendi postanızda (herhalde bitirilmiş işlerde filan postalarınız var bakamadım ) Kendi postanıza cevap yazamazsınız... Size çok güzel olmuş diyen insanlara cevap değil "yorum" yazabilirsiniz ... Bunun da sebebi şudur... Cevap yeni yer yaratarak cevaplandırır... yorum o cevabın altına sizin cevabınızı yazar ... Özel bir ödül var en çok cevabı alan postalara verilen eğer kendi postanıza cevap yazarsanız bu ödül için şaşırtmaca yapmış oluyorsunuz... Bu yüzden bu kuralı koymak zorunda kaldık ...
Sonuç: Kendi postanıza "cevap" yazmayın... size cevap vermiş olana yorum yazın....
Silen arkadaşlar admin değil bu arada onlar (en azından sizin cevapları silenler) Global moderatör arkadaşlar ... Sitenin tek admini benim (site sahibinden sonra)
Postalar niye silinir:
Eğer postaladığınız modeller varsa ilk önce bizim kontrol odamıza düşer hemen yayınlanmaz ... (sizin bitirilmiş işler hemen yayınlanır ben yeni model yüklemeden bahsediyorum )
O odada her bölümün moderatör arkadaşlarımız var onlar kontrol eder... Okunaklı mı? eksiği var mı? , çalışılabilir mi? ve en önemlisi Tekrarlanan yani "duplicate" mi?
Aynı modelden varsa siteye kabul edilmez tek bir istisnası var : Eski yüklenen modelden daha iyi bir kopya ise daha iyi taranmışsa, daha iyi çözünürlüğe sahip ise vs. o zaman sizin postanız kabul olur...
Arkdaşlar silerken bir not göndererek size bildirirler neden sildiklerini ... Sonra ben tekrar kontrol ederim (yalnızca silinen modelleri) ve başka bölüme atarım ... Tüm işleyişimiz bu yönde ...
Eğer aramalarınız sırasında aynı modeleden 2 tane bulursanız, eksik , çalışılamaz, okunamaz kötü modelleri bana rapor edebilirsiniz...buraya :
//bbs.pindiy.com/forum.php?mod=viewthread&tid=217867
Eğer raporunuzda haklı iseniz ödediğiniz coinleri geri veriyorum her rapor için coinler veriyorum bilginiz olsun... Siteyi her zaman temiz tutmak istiyoruz....
Bilgilerinize... Sevgiler
|
|