|
Yelizyurdakul 2019-5-16 04:57
Merhaba..
Bir kaç gün önce pdf tarif forumda yeni konu açarak yayınladım fakat anladığım ...
Merhaba Yelizyurdakul;
Sitemizde tekrarlanan postalar silinir. Yani aynı trariften yalnızca bir tane olabilir .
Elbette türkçe ve başkasına ait tarif ekleyebilirsiniz , biz paylaşım sitesiyiz 
Silme işlemi için sizin hiçbir şey yapmanız gerekmiyor.. Moderator arkadaşlarım geri dönüşüm alanına taşıyor ben ikinci bir göz olarak tekrar bakıyorum (yanlışlık olmasın diye) kontrol ettikten sonra "kontrol edilmiş geri dönüşüm" alanına taşıyorum (recycle-checked forum) .
Sorunuzu şöyle anladım : Bir tarif eklediğimde ne kadar coins isteyebiliyorum? yada coins istemek için sevi ne olmalı ?
Gerçekten sizin "level" yani aşamanızla ilgili ... lv. 1 olan kullanıcı 100 altın para isteyebilir en fazla lv.2 200 , lv.3 300 , lv.4 400 gibi
Profil resmi ile ilgili bir sıkıcı var genel . teknik ekip bir türlü çözemedi henüz . Siz değiştirin site upgrade (yükseltilince yada yenilenince ) olunca bazen değiştiriyor
Ancak kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz ... Kendi adınızı kullanmak sıkıntı olabilir bazı kötü niyetli kullanıcılar isminizi facebook , instagram gibi alanlarda aratıp size ulaşıp rahatsız edebilirler... Böyle alanlarda gerçek isim kullanmak güvenliğiniz açısından sakıncalıdır her zaman
Umarım yardımcı olmuştur ...
Sevgiler 
|
|