Forgot password?
 Register
Author: kaskas

No to Polska grupo do dziela-szydelko!

[Copy link]
 Author| Post time 2017-9-13 19:36 | Show all posts
Nie nosi mnie. Wyrazilam swoja opinie o ktora zreszta pytalas.

Chcialas powiedziec ze bylo cicho dopoki mnie tu nie bylo? Bardzo milo z Twojej strony. Po raz kolejny utwierdzilam sie w przekonaniu ze fora rekodzielnicze to towarzystwa wzajemnej adoracji. Jak nie kraczesz tak jak stado to jestes niemile widziana.  Dlatego żegnam.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-9-18 13:40 | Show all posts
Ja pierdziu... Już też nie chcę tu zaglądać.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-9-26 17:18 | Show all posts
Szydełkuje dopiero od raku zaczynałam od zabawek teraz robię dla siebie też czapki, rękawiczki oraz zakładki do książek Nie potrafię czytać polskich wzorów, wiem dziwne ale jako
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-9-26 17:20 | Show all posts
sa dla mnie nieczytelne Sorki za podwójny post przez przypadek dałam enter
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-9-29 01:43 | Show all posts
Witaj aga Ja też nie umiem czytać wzorów i też szydełkuję od stycznia. Głównie zabawki ale też i kilka czapek zrobiłam. Dla wmusia szczególnie :)
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-10-27 22:11 | Show all posts
Ja chciałabym zacząć pisać wzory tylko nie wiem jak się do tego zabrać i czy to na moje siły. Pytanie do osób które opracowują wzory: Jak się za to zabieracie? Czy sama praktyka robi swoje i po pewnym czasie jest to naturalne? oraz jeszcze jedno: Ile czasu spędzacie na opracowaniu pojedynczego wzoru?
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-10-27 22:12 | Show all posts
Ja szydelkuje od bardzo dawna.Przewaznie sa to serwetki,biezniki ,obrusy ,firanki.Oprocz tego bluzki,sukienki dla dzieci.Bardzo chcialabym wyszydelkowac cos z zabawek.
Reply Like

Use magic Report

Post time 2017-12-5 17:53 | Show all posts
JA niby od dawna ale to tylko tak by by cos zrobic a dopiero od poł roku moze zrobiłam kilka maskotek dosyc prostych
Reply Like

Use magic Report

Post time 2019-1-18 04:01 | Show all posts
No to czas przerwać ciszę na forum, o! ;)

Szydełkować uczyłam się po raz pierwszy mając jakieś 5 lat. Później na jakieś 25 lat rzuciłam szydełko, żeby wrócić do niego z pół roku temu ;) Robię głównie amigurumi, ale zdarzy się chusta czy łapacz snów. Wcześniej nałogowo wyszywałam krzyżykami
Reply Like

Use magic Report

Post time 2022-3-6 23:15 | Show all posts
Witam,= wszystkich,
ja szydełkować zaczęłam od niedawna. Pierwszą zabawkę zrobiłam dla siostrzeńca. Mam upatrzony kolejny wzór, na który właśnie zbieram punkty
Reply Like

Use magic Report

tag|FAQ|Dark room|Archiver|search|PinDIY.com

2025-6-22 05:33 GMT+8

Quick Reply To Top Return to the list